Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g sildefileter
1 løk
125 g kokte poteter
½ ts potetmel
1 ts salt
¼ ts pepper
¾ dl melk
margarin til steking
Mal fisk og løk i matprosessor. Tilsett poteter, potetmel og krydder. Spe med melk og la farsen bli jevn.
Legg sildefarsen med skje i margarin i stekepannen. Klem kakene flate og stek dem pent på begge sider.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne