Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g steinsopp
200 g risker
400 g tomater
1 liten løk eller 50-100 g gressløk
4 kryddersildfileter
2 hardkokte egg
2 dl lettrømme eller majones
1-2 ss kvark
1 salatagurk
dill
Forvell riskene og kok inn steinsoppen I egen kraft. Skjær dem i passe store biter. Ta av noen pene skiver av egg og tomat og skjær resten av tomatene, saltagurken, løken og de hardkokte eggene i småbiter.
Skyll og tørk sildefiletene og skjær dem i tynne skiver. Rør lettrømmen eller majonesen sammen med kvarken. Bland alt i en salatbolle. Pynt med dill og egg- og tomatskiver.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne