Flere resulteter finnes under oppskriften
4 fileter kryddersild eller 8 Appetitt sildefileter
1 neve ruccolasalat som rives opp i mindre biter
1 potte basilikum
12-16 soltørkede tomater, fra glass lagt på olje
3-4 vårløk i skiver 2 cm brede
1 ss svart hel pepper
1-1 ½ ss balsamico eddik
Lake:
1 /2 dl eddik 7%
2 ss hvitvinseddik
1/3 dl sukker
1 dl vann
1 ss svart hel pepper
1 laurbærblad
2 hvitløkfedd, grovdelt i 3-4 biter
Ha alle ingrediensene til laken i en kjele, kok opp og avkjøl. Sil og hell over sild i 2-3 cm store biter som legges lagvis med salat, basilikum, vårløk og grovt skårede tomater. Strø litt pepper mellom lagene.
Når laken er fylt på, hell over en drøy spiseskje balsamico og de siste pepperkornene.
Godt til brød med marinert fetaost.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne