Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store fileter av salt sild eller 8 mindre fileter
2 store løk
1 1/2 ss smør eller margarin
salt
pepper
1/2 dl olje
Vann ut silden natten over.
Rens løk, stek den langsomt gyllen i brunet smør, krydre lett.
Pensle med smør midt på, like mange ark smørpapir som det er sildefileter.
Legg en filet midt på hvert ark, fordele løken over filetene. Pakk hver pakke fast sammen.
Varm opp oljen i stekepannen, legg i sildepakkene og stek dem ca 4 minutter på hver side.
Server silden i pakken med poteter og råkostsalat.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne