Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg ferske sildefileter
1 liten tube kaviar
1 finhakket løk
3 ss finklippet dill
2 ss smør eller margarin
1 liten boks blåskjell, 250 g
1 ss tomatpuré
2 ss griljernmel eller malt brød
2 ss revet ost
dill
Bland kaviar, løk og dill, fordel massen på kjøttsiden av filetene.
Rull filetene sammen, eller brett dem dobbelt, og legg dem i smurt ildfast form eller den lille langpannen.
Legg blåskjellene innimellom fisken i formen. Bland kraften i boksen med tomatpuré og hell det over.
Legg resten av smøret oppå i klatter, strø over malt brød som er blandet med revet ost.
La formen stå i ovnen i 25-30 minutter ved 225 C og pynt med dill ved servering.
Dillkokte poteter og salatbolle med rømmesaus er et godt alternativ som tilbehør.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne