Flere resulteter finnes under oppskriften
3 kryddersildfileter
1 løk
1 ss hakket dill
1/4 ts tørket timian
1 dl grunnlake
Grunnlake:
5 dl eddik, 7%
500 g sukker
1 liter vann
1 ts hel svart pepper
1/2 ts sennepsfrø
6 hele nelliker
1 lite laurbærblad
Start med grunnlaken. Bland alt og gi denne et oppkok. Oppbevar grunnlaken på flaske.
Skjær sildefiletene i gaffelbiter. Legg dem på krukke eller fat. Legg på løkringer, hakket dill og timian.
Hell laken over, og la silden trekke minst 4 timer, helst lenger.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne