Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg fersk sild el. 700 g sildefileter
2 ts salt
2 ss griljernmel
1 ss hvetemel
6 tomater
1 dl olivenolje
5 sjalottløk
2 ss finhakket frisk basilikum
litt frisk bønnekarse
Rens og vask silden og skrap skjellene godt av Vask og tørk dem godt og skjær et par snitt i skinnet på hver side. Fjern mest mulig bein fra sildefiletene dersom du velger å bruke filet.
Vend silden/sildefiletene i en blanding av griljernmel, hvetemel og litt salt.
Stek dem gyllenbrune i margarin.
Skjær tomatene i skiver. Rens og skjær løken i små terninger. Surr løk og basilikum i olivenolje til løken er blank. Smak til med salt og pepper. Legg tomatskivene i løkblandingen og la de bli varme.
Anrett tomatskivene på de stekte sildefilétene, ha over litt olje-fløtesaus og et dryss finhakket frisk bønnekarse.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne