Flere resulteter finnes under oppskriften
8 stk. utvannede kryddersildfileter
2 dl créme fraîche
2 fedd hvitløk
1 rød løk
1 ss frisk timian
1 dl sitronsaft
2 ts sukker
salt
sort pepper
Vask og tørk sildefiletene og skjær dem i ca 1 ½ cm biter på skrå. Bland créme fraîche med sitronsaft, salt og pepper.
Tilsett finhakket hvitløk, rød løk og timian. Bland sild og dressing.
Anrett med fritert hvitløk og timian.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne