Flere resulteter finnes under oppskriften
6-8 spekesildfileter, ferdig utvannet
Saus:
2 epler
20 cm agurksalat
1 liten løk
2 hardkokte egg
2 dl rømme
1/2 dl majones
1 dl stivpisket kremfløte
1-2 ss revet pepperrot
salt
hvitpepper
sennep
dilldusker
Ta unna et halvt eple og litt agurk til pynt, hakk resten. Hakk også løk og egg.
Bland rømme, majones og stivpisket fløte. Rør inn de hakkede ingrediensene. Smak til med pepperrot, salt og krydder.
Legg den tykke sausen midt på et serveringsfat og legg sammenrullede sildefileter ved siden av. Pynt med agurkskiver, eplebåter og dilldusker.
Server kokte eller bakte poteter til. Grovbrød og smør
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne