Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kryddersildfileter
1dl majones
1 dl krem
1 ss finklippet gressløk
1 ss finklippet dill
1 eple i små terninger
50 g hakkede nøtter
litt sitronsaft
2 skiver ananas
Skjær sildefiletbitene i biter, og legg på fat. Bland alt til sausen, men hold av litt av nøttene og eplet til pynt.
Hell sausen over silden, eller legg den i striper mellom de oppskårne filetene.
Pynt med ananasbiter, hakkede nøtter og litt hakket eple.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne