Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g filet av matjessild
smør eller margarin til folien
8 kokte poteter
2 løk
4 ss vann
2 dl rømme
dill
Smør fire aluminiumsfolieark midt på.
Skjær potetene i skiver og legg dem midt på arket. Legg 1 1/2-2 matjesfileter på potetene.
Rens løk og finhakk den, legg den over silden. Drypp 1 ss kaldt vann over hver porsjon. Pakk alt godt sammen og sett pakkene på rist i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter. Åpningen på pakken må vende opp.
Pakk opp og brett noe av folien ut, legg pakkene på porsjonsansjetter. Ringle rømme over filetene og pynt med en stor dilldusk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne