Flere resulteter finnes under oppskriften
2 utvannede, fileterte kryddersild
gressløk
2 hardkokte egg
Salat:
150 g majones
3 ss rømme
3 dl hakkede, syltede rødbeter
1 1/2 dl epleterninger
1 1/2 ss finhakket løk
sennep eller pepperrot
Skjær silden i ca 2 cm brede strimler og legg dem pent sammen på fatet.
Ha rikelig med gressløk mellom filetene. Pynt med eggebåter.
Rør majonesen med rømme og ha i rødbeter, eple og løk.
Smak salaten til med sennep eller pepperrot. Sett salaten kaldt til den skal serveres.
Serveres med smør og brød eller nykokte poteter til.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne