Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g rensede sildefileter 4 dl vann ¾ dl eddik, 7% ½ ts salt - 1 dl olje 2 eggeplommer 1 ss tomatpuré ¾ dl lettrømme 1 ½ ss fransk sennep 2 ts vineddik 1 stor bunt dill
Bland vann, eddik og salt. La silden ligge i denne blandingen i minst 12 timer. La silden renne av i et dørslag. Finhakk dillen. Bland eggeplommer, tomatpuré, sennep og vineddik i en bolle. Rør inn oljen dråpevis. Til slutt blander du inn rømmen og dillen. Legg silden i sausen. La den stå noen timer før servering.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne