Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g tråd- eller båndspaghetti
2 gulrøtter
1 rød paprika
1 dl friske eller dypfryste erter
100 g stekeflesk eller bacon
8 egg
1/2 ts salt
hvit pepper
muskat
1-2 ss finklippet persille
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skrap gulrøttene, skjær dem i små terninger og kok dem møre i lettsaltet vann. Rens paprikaen og finsnitt den.
Skjær flesket i små terninger og sprøstek dem. Visp eggene godt sammen og tilsett salt, pepper, muskat og persille.
Fordel spaghetti, gulrøtter, paprika, erter og flesk i eggemassen og stek omelettene. En stor eller fire små omeletter i fettet fra flesket samt smør.
Legg lokk på pannen og server så snart eggemassen er stivnet, men fremdeles er myk på overflaten. Pynt gjerne med litt ekstra persille.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt