Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
4 ss kaldt vann
salt
pepper
Fyll:
1 liten boks sopp
3-4 tomater
1 liten løk
klippet løk
smør eller margarin til steking
Lag fyllet ved å dele stor sopp i tykke skiver. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Trekk skinnet av. Skjær dem i skiver. Skjær løken i tynne ringer. Surr grønnsakene lett i smør i pannen.
Pisk eggene lett sammen, tilsett vann og smak til med salt og pepper.
Smelt smøret i stekepannen. Når det putrer friskt uten å være brunt, helles omelettmassen i. Rør forsiktig ned fra sidene og opp fra bunnen med en gaffel. De siste minuttene bør omeletten stekes uten å røres i.
Når omeletten er så vidt stiv oppå, legges fyllet på. Dryss med grønt og la omeletten stå litt før den serveres.
Server omeletten direkte fra pannen med brød og smør til.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt