Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
100 g hermetisk tunfisk, avrent og delt opp i biter
1,3 dl majones
salt
pepper
4 små sylteagurker, hakket
8 små salatblader, til serveringen
3 ss kaffefløte
2 ts tomatpuré
1/2 ts karripulver
paprikapulver til å drysse over
kjørvelkvaster til pynt
Del eggene i to på langs og ta plommen forsiktig ut
Legg plommene i en bolle. Tilsett tunfisk, 2 ss majones, krydder og hakket sylteagurk. Rør det godt sammen. Fordel blandingen likt i eggehvitene i hullet etter plommen. Glatt over toppene så det ser pent ut. Legg hvert egg på salatblad på et serveringsfat.
Bland resten av majonesen med fløte, tomatpuré og karripulver i en bolle og smak til med salt. Rør godt til blandingen er jevn. Fordel blandingen over de 4 eggene med en skje, så det dekker eggene helt. Dryss paprika over og pynt med kjørvelkvaster. Serveres avkjølt.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt