Flere resulteter finnes under oppskriften
Fyll:
200 g kokt, røkt kolje
grønne erter
smør
Omelett:
6 egg
6 ss vann
salt
pepper
2 ss smør
Pynt:
tomater
persille
Brun en rest kokt, røkt kolje. Del den i mindre biter og varm dem i smør sammen med erter. Gjør dette mens omeletten steker.
Pisk eggene til omeletten sammen med vann, smak til med salt og hvit pepper.
Smelt smøret i stekepannen. Når det putrer friskt uten å bli brunt, helles omelettmassen i.
Trekk en gaffel gjennom omeletten slik at flytende masse renner ned mot bunnen.
Omeletten er ferdig når den er gyllen under, men litt løs og kremaktig oppå.
Hell det varme fyllet på halve omeletten, brett den dobbelt og la den gli over på varmt fat.
Garner omeletten med tomatbåter og klippet persille og server den nylaget.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt