Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
400 g dypfryst hakket spinat
1-2 ss fløte
1-2 krm salt
1 hvitløkfedd
100-150 g røkt skinke eller kokt røkt svinekam
1 dl grovreven ost
Forvarm stekeovnen. Kok eggene i 7 minutter. Avkjøl dem i kaldt vann og ta av skallet.
Tin spinaten over svak varme, la det meste av vannet koke inn. Rør ned fløten. Smak til med salt og knust hvitløk.
Fordel spinaten i et smurt ildfast fat. Del eggene på tvers, skjær bort en skalk av hviten og still eggene med plommen opp i spinaten. Skjær kjøttet i strimler og strø det over. Strø osten over.
Gratinert høyt i ovnen ved 250 C i 8-10 minutter.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt