Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl hvetemel
2 dl melk
1 dl fløte
1/4 ts salt
3 egg
2 ts smør eller margarin
Saus:
2 ss smør eller margarin
1 dl melis
saft av 2 appelsiner
saft av 1/2 sitron
Pynt:
1 appelsin i båter
røde cocktailbær
Lag en glatt røre av hvetemel og litt av melken. Pisk i resten av melken, fløte, salt og egg. La røren svelle ca 30 minutter.
Stek pannekaker og hold dem varme på en tallerken som er satt over en kjele med varmt vann. Legg lokk over pannekakene.
Smelt smøret til sausen, rør i melis, appelsin- og sitronsaft. La sausen koke ca 5 minutter så den tykner.
Rull pannekakene sammen og anrett dem på fat.
Serveres varme pyntet med appelsinbåter og cocktailbær. Sausen helles over.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt