Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g smør pluss litt ekstra til smøring
4 store, flate sjampinjonger
6 egg, pisket
4 skiver brød
havsalt
nykvernet svart pepper
Smelt 25 g smør i en stor stekepanne. Ha i soppen og stek den over middels varme i 5 minutter på hver side.
Smelt 50 g smør i en teflonpanne til det skummer, og ha i pisket egg.
Rør i eggene med en tresleiv til de begynner å stivne. Ta dem straks av varmen, og krydre med salt og pepper.
Skjær resten av smøret i små biter og legg dem i eggerøren. Rør til alt er godt blandet.
Rist brødskivene og smør dem med litt smør. Skjær dem i to på skrå, legg på eggerøre og sopp og server straks.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt