Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
2 ss reven Parmesan-ost
salt
pepper
2 ss smør eller margarin
1 ss olivenolje
100 g Mortadeller-pølse
100 g Mozzarella-ost
Visp eggene sammen i en bolle. Tilsett Parmesan-ost og salt og pepper etter smak.
Smelt smøret sammen med oljen i en stor stekepanne. Når fettet er varmt, tilsetter du egg- og osteblandingen. Stek omeletten i 5-8 minutter, til bunnen er fast, men toppen fremdeles rennende.
Skjær imens pølser i strimler og osten i tykke skiver. Dekk omeletten med dette. La omeletten steke i enda 5 minutter, til den begynner å bli fast helt igjennom.
La stekepannen stå 2-3 minutter under varm grill til omeletten er stivnet helt. Serveres varm, delt i trekanter.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt