Flere resulteter finnes under oppskriften
olivenolje til steking
600 g små squash, skåret på langs
4 egg
3 fedd hvitløk
12 friske salvieblad eller 2 ss tørr salvie
1 1/4 dl rødvinseddik
salt
ca 1 1/14 dl tørr hvitvin
Stek squashskivene i olje over sterk varme til de er brune på utsiden og myke inni. Stek bare noen få av gangen. Legg dem i en glassbolle med lokk.
Stek eggene i en annen panne. Legg dem over squashskivene.
Stek hvitløk og salvieblad i litt olje over middels varme. Ta opp hvitløken når den er brun. Ha i vineddik og litt salt.
Kok opp og ha i vinen. Kok 1 til 2 minutter. Hell marinaden over squash og egg og legg på lokket.
Retten holder seg flere dager utenfor kjøleskap.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt