Flere resulteter finnes under oppskriften
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 gul paprika
1 finhakket løk
2 fedd hvitløk
2 ss olje
2 ss finhakket selleriblad
1/2 dl hvitvin
2 flådde tomater
10-12 sorte oliven
8 egg
2 ss melk
salt
pepper
1 ss smør
klippet persille
Rens paprikafruktene for kjerner og hinner. Skjær dem i strimler.
Brun løk og hvitløk lett i olje. Tilsett sellerigrønt, paprika og hvitvin og la grønnsakene surre ved svak varme ca 10 minutter.
Tilsett tomatbåter og oliven og damp grønnsakene noen minutter til.
Visp sammen egg og melk, smak til med salt og pepper og lag vanlig omelett. Rull den sammen når den er fast og gyllen på undersiden, men fremdeles kremaktig oppå.
Skyv grønnsakene litt til side og legg omeletten midt på pannen. Dryss persille over.
Server omeletten nystekt med ristet eller fersk loff.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt