Flere resulteter finnes under oppskriften
3 tomater
1 hakket løk
2 fedd hvitløk
1/2 ss basilikum
1 ss olje
1 rød paprika
1 grønn paprika
8 egg
8 skiver bacon
salt
pepper
Flå tomatene og skjær dem i terninger. Damp dem i olje sammen med løk, hvitløk og basilikum.
Tilsett renset paprika i strimler når tomatene er kokt til puré. Kok grønnsakene nok 5 minutter.
Visp eggene sammen. Tilsett de avkjølte grønnsakene og 4 skiver bacon klippet i terninger. Smak til med salt og pepper.
Fyll massen i smurt ildfast fat og stek omeletten til den er så vidt stivnet.
Rist resten av baconskivene og arranger dem oppå den ferdige omeletten.
Server omeletten nystekt med brød til.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt