Flere resulteter finnes under oppskriften
Eggestand
5 dl melk
6 egg
1 ts salt
2 pk (á 250 g) dypfryst spinat
1/2 kg reker med skall eller 150 g rensede
dillkvaster
Kok opp melken, ellers blir eggestanden pipet. Forvarm stekeovnen ved 175 C. Visp eggene lett sammen, for kraftig visping gjør også at eggestanden blir pipet. Tilsett den avkjølte melken og saltet.
Tin spinaten etter anvisning på emballasjen. La den renne godt av. Fordel den i en smurt ildfast form. Hell eggestanden over og stek eggestanden i vannbadet på nederste ribbe. Plasser formen i en langpanne. Sett den i ovnen og hell kokende vann i pannen. Stek til eggestanden har stivnet, ca 30 minutter server direkte fra formen. Legg på rensede reker og garner med dillkvaster like før servering
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt