Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss olivenolje
15 g smør
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, knust
1 rød paprika, skåret i biter
90 g grønnkål, finskåret
4 skiver bacon, skåret i biter
1 ts bukkehornkløver
1/2 ts koriander, malt
4 egg, pisket
salt
pepper
60 g chedderost, revet
Varm olje og smør i en stekepanne. Legg løk, hvitløk, rød paprika, kål og bacon i pannen og la det steke på svak varme i 5 minutter. Rør av og til. Tilsett bukkehornkløver og koriander og rør godt.
Pisk eggene med 1 ss kaldt vann, salt og pepper. Hell blandingen i stekepannen. Snu på pannen så røren fordeler seg jevnt. Stek på svak varme i 3-4 minutter til blandingen er lys gyllen under. Dryss revet ost utoverog sett stekepannen under en forvarmet grill. La det stå under grillen til blandingen er stiv på toppen og osten er smeltet. Del omeletten i 4 deler. Pyntes med strimler av rød paprika og persillekvaster og serveres sammen med salat og ferskt brød.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt