Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g pastaskruer eller annen pasta
1/2 kg spinat
8 egg
1 ts estragon
salt
pepper
75 g revet ost
200 g cherrytomater delt i to
1 ss olivenolje
25 g revet ost
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
Damp godt vaskede spinatblader med litt salt. Ha dem over i en sikt og press ut overflødig væske. Hakk spinaten.
Pisk eggene med estragon, salt og pepper, og bland alle de øvrige ingrediensene med eggemassen. Varm olje i en stekepanne, som kan settes i ovnen.
Hell eggemassen og stek omeletten ved svak varme i 8-10 minutter.
Dryss resten av osten på og sett pannen i ovnen under grillen til toppen er gyllen. Server med brød.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt