Flere resulteter finnes under oppskriften
5 egg
1 ss hakket frisk mynte
100 g dypfryste erter
salt
pepper
1 smørklatt
50 g cheddarost
sprøstekt loff og en grønn salat til servering
Forvarm stekeovnsgrillen. Visp eggene lett med en gaffel i en bolle til det så vidt skummer. Rør inn mynte og erter og krydre med salt og pepper.
Varm smøret i en stekepanne, vipp på pannen så det dekker bunn og sider. Når smøret begynner å skumme, heller du i eggeblandingen og vipper på pannen så den blir jevnt fordelt. Stek omeletten på middels varme i 3-4 minutter til den er nesten stivnet, mens overflaten fortsatt er litt bløt.
Strø på osten og grill omeletten i 2-3 minutter til osten er smeltet. Brett omeletten sammen, del den i to og server sprø loff og en grønn salat til.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt