Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
1 grønn chilipepper, uten frø og finhakket
1 ss olje
1 liten løk, finhakket
4 korianderfrø, støtt
1 knivspiss malt ingefær
1 knivspiss gurkemeie
1 ss persilleblader, finhakket
salt
Varm halvparten av oljen og legg i chilipepper, løk, koriander, ingefær, gurkemeie, krydderurter og en knivspiss salt. La det surre i 5 minutter. Pisk lett sammen eggeplommene og 5 ss kaldt vann til massen er lys og tykk. Rør i de smørstekte krydderurtene og krydder. Stivpisk eggehvitene og bland dem forsiktig i røren. Stek eggeblandingen på samme måte som "omlelett fines herbes". Når omeletten hever seg, slås varmen noe ned. Snu omeletten når den er gylden på undersiden. Tilsett mer chilipepper hvis det ønskes en sterktsmakende omelett.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt