Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss olivenolje
1 løk
1 fedd hvitløk
1 grønn paprika
1 rød paprika
250 g tomater
salt
pepper
basilikum
4 egg
4 skiver bacon
Hakk løken, skjær paprikafruktene i strimler etter at kjernene er fjernet, flå tomatene og hakk dem grovt.
Damp grønnsakene i oljen i ca 10 min. Tilsett knust hvitløk, salt, pepper og basilikum.
Visp eggene sammen og hell dem over grønnsakene. Rør massen opp fra bunnen av pannen med en treskje.
Rist baconskivene for seg og legg dem oppå omeletten.
Omeletten er ferdig når eggene er stivnet i bunnen av pannen, men fremdeles er kremaktig oppå.
Server omeletten nystekt med pariserloff til.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt