Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g sjampinjonger
2 løk
1 ss hvetemel
smør eller margarin
½ dl rømme
persille
dill
salt
pepper
4 egg
4 ss vann
Skjær soppen i tynne skiver og kok dem i litt saltvann i 5 minutter. Skjær løken i tynne ringer og bland dem med soppen. Tilsett 2-3 ss vann og la sopp og løk trekke i 25-30 minutter. Dryss deretter hvetemel over og la det få et oppkok under omrøring. Smak til med rømme, hakket persille, svart pepper og salt.
Knekk eggene og tilsett 4 ss vann og salt. Hell røren i varm panne og stek omeletten på svak varme til bunnen er blitt brun og den begynner å bli kremaktig på den ene halvparten og bretter omeletten dobbelt. Dryss dill og persille over.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt