Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
3 dl hvetemel
1/2 ts salt
4 dl melk
1 bunt koriander eller persille
Forslag til fyll:
salatblader
sprøstekt bacon
røkt kalkunpålegg
tomat
spirer
agurk
rødløk
eggsalat
Bland hvetemel og salt. Tilsett ca halvparten av melken. Rør godt til en tykk klumpfri røre. Grovhakk koriander/persille og mos den i en hurtigmikser sammen med resten av melken. Tilsett koriandermelken i pannekakerøren. Visp inn eggene. La røren svelle ca 15 minutter.
Ha litt smør i en liten panne og hell på mer røre enn til vanlige pannekaker. Stek ved middels varme. Snu pannekakene når de har fått fin farge under og røren har stivnet oppå.
Fyll pannekakene og brett dem sammen.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt