Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
8 ss sukker
2 dl rom
2 ss melk
2 ss smør
bringebær- eller jordbærsyltetøy
pynt med melis
Pisk 4 egg, 2 eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk de to siste eggehvitene stive for seg.
Rør melk og 2 ss rom i eggedosisen og vend eggehvitene forsiktig i.
Smelt smøret på en omelettpanne og hell eggemassen i. Legg lokk på og la den stå ved svak varme til den er gyllenbrun på undersiden og litt bløt oppå.
Ha et tynt lang syltetøy på omeletten og brett den sammen. Dryss litt melis på. Hell oppvarmet rom over og tenn på. Rist pannen lett.
La omeletten skli forsiktig over på et fat. Dryss over litt melis. Serveres straks som dessert.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt