Flere resulteter finnes under oppskriften
1 grønn paprika eller 1 liten purre
1 1/2 ss margarin eller smør
1 boks (300 g) maiskorn
1 ts salt
nymalt svart pepper
4 egg
4 ss vann
1 dl reven ost
3-4 tomater
fersk eller tørket basilikum eller oregano
Del, kjern ut og skyll paprikaen. Skjær den i terninger. Eller snitt, skyll og skjær purren i tynne skiver, også det grønne. Fres paprikaen eller purren i fettet i en stekepanne. Hell vannet av maiskornene, tilsett dem og krydre med salt og pepper.
Visp sammen egg og vann, bland i osten og hell røren over grønnsakene. Løft på dem med en gaffel slik at røren renner ned og stivner.
Dekk den ferdige omeletten med tomatskiver. Strø over hakket fersk bailikum eller oregano, eller smuldre tørkede urter over.
Server omeletten direkte fra pannen.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt