Flere resulteter finnes under oppskriften
4 brødskiver
4 egg
5 ss friske krydderurter (kjørvel, estragon, persille - finhakket, salt og pepper
50 g smør
Visp eggene sammen og tilsett krydderurtene. Smak til med krydder. Smelt smøret i pannen og stek brødskivene på den ene siden. Snu brødskivene og hell på halvparten av eggeblandingen. Snu brødskivene påny og hell på resten av blandingen. Snu brødskivene nok en gang slik at de blir innbakt i en lett omelett. Server retten på varme tallerkner og spis den straks.
Oppskriften på "Panperdy" har vært tatt med i europeiske kokebøker helt fra middelalderen. De tidligste oppskrifter inneholdt nellik, muskatblomme og forskjellige andre krydder. Navnet skriver seg fra det franske "Pain perdu".
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt