Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
6 ss vann
salt
pepper
smør eller margarin til steking
Fyll:
1 pk. grovhakket dypfryst spinat
salt
pepper
reven muskatnøtt
1/2 ss smør eller margarin
2 tomater
3 ss reven ost
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
Varm smøret i stekepannen, hell 1/3 av røren i og stek en omelett som er gyllen under og løs og kremaktig oppå. La den gli over på godt smurt papir på stekebrett.
Stek to omeletter av resten av røren.
Damp spinaten i smør. Smak til med salt, pepper og en anelse muskat. Fordel spinaten mellom de tre omelettene. Legg tynne tomatskiver på og dryss over med reven ost.
Sett omeletten midt i ovnen ved 250 C til den er gyllen og osten begynner å smelte.
Serveres varm med loff og smør til.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt