Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl hvetemel
7 1/2 dl melk
3 egg
1/2 ts salt
smør til steking
3 grillpølser eller 150 g bacon i strimler
finklippet gressløk
Ha mel i en bolle, hell i melken og visp til en klumpfri røre. Tilsett egg og salt. La røren stå og svelle i minimum en halv time, gjerne mer.
Hvis du bruker pølser så legg strimler utover en godt smurt langpanne, hell røren over og strø over gressløk.
Stek langpannekaken ved 220 C i 25-30 miniutter, til den er gjennomstekt, har fått masse store bobler og er lekkert gyllen.
Hvis du bruker bacon så legg baconstrimler utover en panne og stek dem ved 220 C i 10 minutter. Ta langpannen ut, hell over røren og stek som angitt ovenfor.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt