Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl langkornet ris
vann
salt
4-6 egg
1 eple
2 ss reven løk
1 ss margarin eller smør
2 ts karri
3 ss hvetemel
5 dl vann + 1 hønsebuljongterning
1-2 ss fløte
50-75 g salte peanøtter
Kok risen. Kok eggene i 7 minutter. Avkjøl dem i kaldt vann og ta av skallet.
Del eplet, ta ut kjernhuset. Riv eplet. Surr eple og løk i fettet i et kokekar. Strø over karrien og la den surre med. Rør ned melet, tilsett vann og buljongterning. Kok opp under omrøring og la sausen koke i 3-4 minutter. Spe med fløte og smak til med salt. Varm eggene i sausen.
Server risen til, overstrødd med peanøtter.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt