Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
300 g reker med skall
2 ss smør eller margarin
3 ss klipt persille
3 ss klipt dill
1 ss sennepspulver
1/2 ss hvetemel
1 1/2 dl kremfløte
salt
hvit pepper
smør eller margarin til formen
2 ss revet ost
Kok eggene i 10 minutter. Skrell rekene imens.
Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og skjær dem i skiver.
Smelt smøret i en kjele og ha i persille, dill og sennepspulver. Ha i rekene.
Ha i mel og spe med fløten, litt om gangen. Smak til med salt og hvit pepper. Ha i eggeskivene og la massen småkoke noen minutter.
Hell massen i en smurt, ildfast form. Strø over osten. Gratiner i ca 10 minutter på ca 150 - 275 C.
Serveres med varmt brød og tomatsalat.
Eggepanne med purre og paprika
Eggerøre på gresk med lett karameliserte tomater
Omelett med løk og pepperfrukt