Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g rensede store reker
1 løk i tynne skiver
2 røde chili i tynne ringer
3 ss basilikum eller mynteblader
3 ss grovhakket sitrongress
3 ss presset sitronsaft
3 ss thai fiskesaus
1/2 ts sukker
1 ss friske korianderblader
salatblader
Bland sammen tynne løkringer, chili, basilikum og sitrongress. Bland thai fiskesaus med sitronsaft og sukker og vend rekene i sausen. Bland rekene med grønnsakene.
Anrett rekeblandingen på store blader romaniesalat eller andre salatblader. Dryss koriander over.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse