Bruksanvisning
Skjær squash og aubergine i 1/2 cm tykke skiver. Dryss litt salt på dem og legg dem til side en halv time, slik at saltet får trekke ut vann. Tørk av med tørkepapir.
Del paprikaene i to og ta ut frøene. Pensle skinnsiden med olje og legg delene med skinnet opp i stekeovn på høyeste temperatur, eller under grillelementet til skinnet svartner. La dem kjøle noe og fjern skinnet helt. Del dem så i mindre biter.
Skjær et lite kryss i skinnet på tomatene, ha dem i kokende vann i 10 sekunder og flå av skinnet. Del hver av dem i seks båter og skrap ut steinene.
Skjær løken i skiver. Stek alt sammen gyllent i olivenolje og la det renne av på papir.
Lag en balsamicovinaigrette ved å finhakke sjalottløk, helle over olje og balsamico og blande godt.
Pill rekene. Legg alle grønnsakene i taksteinsmønster på tallerkener, plasser rekene pent på toppen sammen med litt oliven og kapers, samt nykvernet pepper. Slå balsamicovinaigretten over og legg på noen blader basilikum.