Bruksanvisning
Skjær kjemperekene nesten gjennom fra skallsiden, brett dem ut til "sommerfugler", og fjern den svarte strengen, tarmen, i midten. Dryss på litt salt og nykvernet pepper og estragon. Stek dem i panne med olje på relativt sterk varme i ca 3-4 minutter.
Legg chèvreskivene på stekeplaten og stek på øverste rille i svart varm ovn eller under grill, til de blir godt gylne. La dem få hvile litt på stekeplaten, slik at de blir faste før du rører dem.
Skyll linsene godt i rikelig kaldt vann. Kok dem3 minutter i nytt vann og slå av vannet.
Fres baconskivene og grønnsakene raskt i smør. Tilsett hvitløkfeddene, de forvellede linsene og kjøttkraften. La det småkoke 12-15 minutter.
Ta ut hvitløkfeddene og baconskivene. Tilsett salt, nykvernet pepper og persille. Kok til blandingen tykner litt, men ikke så lenge at den blir grøtet.