Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hvetetortillaer, 20 cm i diameter
Salsa:
1 jalapeñochili, uten frø i små terninger
½ rødløk i små terninger
1 hvitløkfedd i små terninger
2 tomater, flådd uten frø i terninger
3 ss rømme
havsalt
nykvernet svart pepper
Fyll:
½ avokado, skrelt i skiver
saften av ½ lime
75 g rensede reker
en liten bunt rucolasalat, ca 50 g
Rør sammen alle ingrediensene til salsaen. Varm tortillaene i en tørr stekepanne og legg dem på et stort skjærebrett. Fordel salsaen på dem og smør den jevnt utover. Legg på avokado og drypp over litt limesaft. Legg på reker og rucola.
Rull godt sammen og pakk rullene i plastfolie. Avkjøl i 30 minutter, og skjær hver rull i 10 stykker. Legg kanapeene på et fat.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse