Flere resulteter finnes under oppskriften
5 egg, sammenpiskede 1 stor gulrot, revet 250 g reker med skall eller 1 renset krabbeskjell 3 ss olje 1 ss soyasaus 2 vårløk, hakket 1 liten purre eller en bunt gressløk 1 ss sesamfrø salatblader, om ønskelig
Rens rekene. Drypp soyaen på rekene. Varm oljen i en stor stekepanne. Fres gulrøttene på middels varme i 1 minutt til de begynner å bli myke. Skyv dem til den ene siden av pannen og hell i eggene. Stek eggene under omrøring i 2 minutter, som du gjør når du lager omelett. Bland dem med gulrøttene. Tilsett rekene og stek videre til rekene er gjennomvarme og eggene kremaktige. De må ikke stivne helt. Fujong skal være myk. Dryss vårløk og sesamfrø på. Fujong kan også serveres innpakket i salatblader som en lett, liten forrett.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse