Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl rensede reker
300 g innkokt sopp (kremler eller kantareller)
1 bunt reddiker
1-2 knuste hvitløkfedd
dill
Dressing:
1 ss vineddik
3 ss olje
salt
sukker
hvit pepper
Skjær den kokte soppen i strimler og reddikene i skiver. Bland dem med reker og smak til med hvitløk.
Lag dressingen og hell den over salaten. Dryss hakket dill over. La salaten stå og trekke litt i kjøleskapet. Serveres med varme rundstykker.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse