Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss hakket frisk koriander
1 ts salt
2 grønne chili, renses og hakkes
3 ss sitronsaft
2 ss vegetabilsk olje
12 kjempereker, renset
1 squash, skåret i tykke skiver
1 løk, skåret i 8 biter
8 minitomater
4 babymais
blandet salat ved servering
Bland koriander, salt, grønn chili, sitronsaft og olje i en kjøkkenmaskin, og kjør i noen sekunder til alt er blandet.
Ha korianderblandingen i en bolle og legg i rekene. Rør rundt så rekene er godt dekket. Sett bollen til side og la stå og trekke i 30 minutter. Sett grillen på svært sterk varme.
Skru varmen ned til medium. Plasser grønnsakene og rekene på fire spidd. Sett spiddene i den forvarmede grillen i 5-7 minutter. Drypp jevnlig med marinade som eventuelt er igjen i bollen, og stek spiddene til alt er stekt og lysebrunt på alle sider.
Server kebabene med en gang på en seng av blandet salat.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse