Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl kokte pastaskruer
1/2 beger yoghurt naturell
1 ss sennep
2 ss hakkede urter, f.eks. persille, dill e.l.
3 stilker selleri i tynne skiver
1 liten purre i tynne skiver
150 g rensede reker
2 tomater i små båter
La pastaen renne godt av, og avkjøl den. Bland yoghurt, sennep og urter i en stor bolle. Ha i pasta , selleri og purre. La salaten trekke minst 2 timer i kjøleskapet. Rett før servering tilsettes reker og tomater. Grovt brød hører til.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse