Flere resulteter finnes under oppskriften
4 hermetiske artisjokkbunner
400 g reker
1 sitron
1 lite glass sort kaviar
dill
salatblader
Saus:
150 g majones
2 ss chilisaus
finklippet dill
La artisjokkbunnene renne godt av og anrett dem porsjonsvis på salatblader.
Fordel halvparten av rekene over. Legg en skive sitron på hver bunn og resten av rekene på toppen. Legg en skje kaviar på hver og pynt med en dillkvist.
Lag sausen ved å smake majonesen til med chilisaus og masse finklippet dill.
Server sausen ved siden av og loff eller rundstykker til.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse