Flere resulteter finnes under oppskriften
1 issalathode eller blandede salatblader
4 ss majones
4 ss rømme
350 g skrelte reker, hakkes
75 g kokte grønne bønner, hakkes
75 g kokt gulrot, hakkes
½ agurk, hakkes
2 hardkokte egg, grovhakkes
1 hermetisk jalapeño-chili uten frø, hakkes
salt
Kle en salatbolle eller tallerken med salatbladene. Bland sammen majones og rømme i en liten bolle.
Bland reker, bønner, gulrot, agurk, egg og jalapeño i en annen bolle. Smak til med salt.
Bland majones- og rømmeblandingen forsiktig inn i rekeblandingen, så alle ingrediensene blir godt blandet og dekket av dressingen. Legg blandingen over salatbladene og server.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse