Flere resulteter finnes under oppskriften
4 rødspettefileter
2 ss sake eller tørr sherry
4 rå scampi eller kongereker
4 tørkede japanske sopp
12 usaltede jordnøtter
frisk mynte
salt
pepper
25 g smør
Bløtlegg soppen i varmt vann i 30 minutter. Klipp fire stykker bakepapir på 25 x 40 cm. Brett dem på midten, klipp dem ovale og smør dem med smør. Legg én fiskefilet på hvert papirstykke, dynk med sake og dryss med salt og pepper.
Ta hodet av rekene og legg én på hver fisk. Skjær den utbløtte soppen i tynne strimler og legg den øverst sammen med nøttene og et par friske mynteblad. Lukk bakepapiret rundt fisken. Pakkene skal være helt tette, slik at saften ikke renner ut.
Bak pakkene midt i ovnen i 200 C i 20 minutter. Server fisken i de lukkede pakkene med hvit ris og soyasaus til.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse